Відпочивальник у курортному селищі Залізний Порт Херсонської області купив випічку, в якій опинилися опариші. Потім чоловік звернувся в Держпродспоживслужбу.

Сергій Сагіров повідомив UA:Херсон, що відпочивав у Залізному Порту з сім'єю і друзями. Ввечері компанія гуляла набережню і вирішила перекусити. Сергій придбав у кіоску рол з м'ясом і сиром.

"Це був рол з шашликом, сиром і помідорами в листковому тісті. Я почав його їсти і відчув неприємний запах. Зрозумівши, що щось не те. Заглянув всередину, а там жах – все кишить опаришами", - розповів він.

За його словами, продавчиня повернула гроші за випічку, але ні вибачень, ні пояснень не надала.

Поліцейський станції Залізний Порт Сергій Присяжний заявив, що інспектори виїжджали на виклик у цей заклад і прийняли заяву.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Ми виїжджали на місце, прийняли заяву і вислухали іншу сторону. Вони кажуть, що не розуміють, як таке могло статися. У випадку проводиться перевірка", - сказав Присяжний.

Власник закладу Файзулла Усманов про цю ситуацію дізнався з соціальних мереж.

"Ось тут у нас все готується і потім випікаємо в духовці. Як такої кухні у нас немає. Готуємо тут, щоб люди бачили. Я не знаю, як так сталося. Купив чоловік, відійшов, через деякий час прийшов. Я хочу довести, що це не так. Написав заяву, щоб нас перевірили. Я впевнений, що у нас такого бути не може. Саме на цьому місці ми працюємо 15 років, нас люди знають. Ми при всіх готуємо, у нас все чисто", - запевняє власник.

Держпродспоживслужба перевірила дотримання санітарних і гігієнічних норм в установі та виявила порушення. Якщо підприємець їх не усуне, йому загрожує штраф за статтею 65 закону України "Про державний контроль за додержанням законодавства про харчові продукти" розміром понад 28 000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, берега українського курорту перетворилися на кладовище.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік приніс з супермаркету вівсянку з черв'яками.

Також портал Знай.uа писав, що запорожців змушують пити "фанту з хробаками", люди не витримують.