П'ятниця 10 липня буде вирішальним днем для багатьох знаків Зодіаку. Переоцінка цінностей, перегляд багатьох життєвих позицій, корисні знайомства, а подекуди і болісні розставання чекають сьогодні на представників Зодіакального кола. Астрологи радять приділити увагу своєму здоров'ю в цю п'ятницю. В цей день з легкістю вийде набути корисних звичок або відкрити свою справу. А тепер поговоримо про кожний знак Зодіаку окремо ...

Овен

Оточуючі у цей день можуть вас просто рвати на частини. Але такий стан справ вас не збентежить, і ви з радістю відгукнетеся на всі заклики. У стосунках з коханою людиною проявіть більше поступливості. Їй зараз особливо необхідно ваше розуміння.

Телець

Проведіть день продуктивно, на скільки це можливо. Тільки тоді ви зможете завершити всі справи і до кінця тижня радіти милим лінощам Також, ви будете в цей день з кимось змагатися. Головне, щоб в цій грі правила були ваші, а не чужі й розмиті, а то можна дуже швидко програти.

Пробіжка, скріншот: YouTube

Близнюки

В цей день вас можуть переслідувати серйозні життєві труднощі. Але в той самий момент, коли вже почнуть опускатися руки, на допомогу раптом прийде кращий друг. Цей чоловік завжди був поруч з вами, навіть якщо ви його таким не вважали, але цілком можливо, що саме зараз ви дізнаєтеся ціну справжньої дружби. А ось на любовному і фінансовому фронтах значних змін не передбачається.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Рак

Астрологи радять зателефонувати і призначити зустріч найдорожчій для вас людині. Поводьтеся максимально доброзичливо, навіть з конкурентами і відвертими ворогами, працюйте на репутацію. Вона важливіше всього. Гарний час для важливих справ і переговорів, всі завершіть успішно і з відмінними перспективами.

Свидание: источник: znaikak.ru

Лев

Займатися своїм здоров'ям треба завжди. Але сьогоднішній день для цього особливо сприятливий. Вирушайте на ранкову пробіжку, вдень заплануйте візит до лікаря або аналізи, віддайте перевагу натуральній їжі. Якщо є спокуса купити пива або вина — краще замініть його соком фреш. Окремої уваги заслуговують на здоров'я зубів і травного ТРАКТУ.

Діва

Положення планет 10 липня забезпечує потік емоцій і асоціацій, підживлює інтерес до музики, кіно, психології, містики, схиляє до сентиментальності, релігійності, ідеалізму. Цей день допомагає повернутися в духовно близьке співтовариство, може спонукати на благодійність, прощення, жертву, повернення боргу в подвійному розмірі.

Терези

Можливі як істинні, так і помилкові осяяння, є ризик зваб. Увести в світ ілюзій може застрявання на відчутті або ідеї, давня залежність, таємна одержимість, сугестивність. Легко знову піддатися магії колективних забобонів, впливу кланових або інших традицій.

Скорпіон

Скорпіонів сьогодні тримає на плаву їх віра або звід переконань. У спілкуванні з окремими людьми або групою вас виручить особливість вашого світогляду або освіти, знання мови, спільний з кимось покровитель, вчитель, вуз. Вдасться заново цементувати союз, захиститися від пресингу. Зростають шанси на утихомирення розгніваного партнера, на прихильність вищих інстанцій, на виграш суду за кордоном.

рукостискання, фото Pxhere

Стрілець

Сьогодні ви будете дивним чином в останній момент уникати неприємностей, в таких ситуаціях, коли вони будуть здаватися вже абсолютно неминучими. Удача благоволить вам.

Козеріг

Сьогодні вам досить важко буде з ким-небудь про що-небудь домовитися. Якщо переговори мають для вас хоч найменше значення, постарайтеся їх відкласти. Контролюйте не тільки те, що ви говорите, але і кому ви це говорите. Бажано не показувати, що ви ставите свої інтереси вище.

Водолій

Останнім часом виникли проблеми з фінансами? Не впадайте у відчай, з сьогоднішнього дня ситуація почне змінюватися на краще. Вільний час приділіть собі і близьким. Ваш будинок може стати фортецею в цей день, виходити в світ немає необхідності.

Фортеця на скалі Сігірія, скріншот із відео

Риби

У вас буде шанс вивести недоброзичливців зі свого оточення на чисту воду. Можна займатися самими складними справами і навіть ризикувати, успіх гарантують зірки. Сімейні посиденьки можуть перетворитися в привід для з'ясування стосунків, тому по можливості відмовтеся від спільного дозвілля.