Зеленський переїхав у відремонтовану на держкошти дачу в Конча-Заспі

Зеленський з сім'єю поселився на державній дачі в Конча-Заспі, хоча сам раніше говорив, що там повинні жити діти і проводитися екскурсії. Президент України Володимир Зеленський продав свій будинок під Києвом і переїхав жити на державну дачу. Про це повідомили журналісти-розслідувачі з програми Схеми.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Торнадо наробив лиха в США, перелякані очевидці зняли смертоносний вихор

Днями американським штатом Міннесота прокотився потужний торнадо. Негода пошкодила ферми місцевих жителів. Одна людина загинула, двоє фермерів отримали травми. Про це пише CBS Minnesota. Травмованих фермерів вже госпіталізували. Однак невідомо, в якому стані перебувають постраждалі.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

торнадо в США, фото Melanie Metz

Понад сотню будинків згоріли, десятки людей постраждали: за останні дні Донбас зазнав нищівного удару

На Донбасі українські військові вже кілька днів борються не тільки з російськими окупантами, а й масштабними пожежами, які охопили окуповані території, та не припиняють стихати. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Рятувальники, фото: ГУ ДСНС

Мер столиці загинув за загадкових обставин — пішов з дому, залишивши заповіт

Південнокорейська поліція цілий день шукала зниклого мера столиці. Він просто зник і ніхто не знав, куди чоловік подівся, навіть його сім'я. За деякий час з'ясувалося, що мер загинув при загадкових обставинах.

Можна красти, приховувати і робити що завгодно: Палиця назвав причину вчинків Порошенка в 2015

В ефірі політичного телешоу "Право на владу" обговорювався запис резонансної телефонної розмови нібито між українським лідером (на той момент), Петром Порошенком та головою країни-агресора Володимиром Путіним. Люди з голосами, схожими на Порошенка і Путіна мило розмовляли між собою, обмінювалися привітаннями з "днем солідарності трудящих".

Ігор Палиця: скріншот з Facebook

Туриста в Залізному Порту нагодували випічкою з опаришами

Відпочивальник у курортному селищі Залізний Порт Херсонської області купив випічку, в якій виявилися опариші. Потім чоловік звернувся в Держпродспоживслужбу. Сергій Сагіров повідомив UA:Херсон, що відпочивав у Залізному Порту з сім'єю і друзями. Ввечері компанія гуляла набережною і вирішила перекусити. Сергій придбав у кіоску рол з м'ясом і сиром.

рол з опаришами, скріншот з відео