У місті Рубіжне Луганської області власниця автомобіля Daewoo Matiz погрожувала знищити патрульних, які зупинили її за порушення ПДР. На думку Олени, патрульні переслідували її з метою "збагачення".

Патрульна поліція Луганської області спростовує інформацію жінки, поширену 19 липня в Facebook.

"Увага! Спростування недостовірної інформації, поширеної вчора в соціальній мережі Facebook. Вчора, під час моніторингу інформації в мережі інтернет, було виявлено повідомлення - громадянка заявляє, що екіпаж патрульних переслідував її автомобіль Daewoo Matiz і вимагав з неї гроші. Керівництво управління патрульної поліції перевірили зазначену інформацію. Зазначена інформація не відповідає дійсності!", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомляє поліція, 19 липня близько 14:00 екіпаж патрульних на службовому автомобілі Skoda Rapid д.н.з. 6476 на синьому тлі, заступив на чергування в місто Рубіжне. Прямуючи з Лисичанську на свій квадрат патрулювання, патрульні помітили автомобіль Daewoo Matiz, який створив аварійну ситуацію.

Жінка почала обгін ближче ніж за 50 метрів до пішохідного переходу і ледь не зіткнулася з іншим транспортним засобом.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Спочатку правопорушниця визнала свою провину і пообіцяла виправитися, але коли зайшла мова про винесення постанови, почала заперечувати скоєне. Патрульні винесли постанову за порушення п.п. 14.6.в ПДР.

Але на цьому інцидент не вичерпався. Мешканка Северодонецька розміщувала в соцмережі пости, стверджуючи, що вона піддається "погрозам і шантажу".

Потім прес-офіцер Патрульній поліції Луганській області Катерина Листопад опублікувала на своїй Facebook-сторінці скріншоти коментарів Олени, які написані в, м'яко кажучи, агресивній формі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, засідки в кущах і розширені повноваження копів - що готує автомобілістам новий закон.

Як повідомляв портал Знай.ua, українець спробував оскаржити "лист щастя" за порушення швидкості – ніякі документи не допомогли.

Також портал Знай.ua писав, як водіям перевірити чи є у них штрафи і оплатити їх.