Гороскоп на тиждень з 27 липня по 2 серпня допоможе зробити цей період максимально продуктивним і уникнути невдач, кажуть астрологи. Давайте дізнаємося, що приготували нам нічні світила на цьому тижні.

Овен

Ви отримуєте титул найбільш фінансово активного знака в цей період. Краще не робити різких рухів у понеділок, оскільки це несприятливий день, зате решту тижня Фортуна буде вашою вірною союзницею. У коханні вас чекає відлига — всі конфлікти і непорозуміння залишать вас, і ви зможете просто насолоджуватися часом з другою половинкою.

Телець

Тельці, не забувайте про деталі — з них складається щастя, і в них криється диявол. Починаючи з понеділка, буде важлива кожна дрібниця, яка відбувається навколо. У важких ситуаціях допоможуть елементарні ритуали. Втім, переживати про труднощі не слід — вони можуть виникнути тільки у вівторок і п'ятницю, і не матимуть серйозних наслідків. Тиждень сприятливий для невеликих подорожей і зустрічей з друзями.

Близнюки

У цей період астрологи радять залишити позаду негативні установки — це допоможе вам стати щасливішими і більш успішним. Ви можете розраховувати на підтримку і допомогу близьких друзів і родичів, але і самі повинні бути готові їх надати. Є ймовірність, що тиждень буде непростою. Слідкуйте, щоб ваше настрій був творчим, а не руйнівних. У любові зірки радять зробити перший крок і не чекати, поки потрібний вам людина сам вас помітить. На роботі також потрібна ініціатива.

Рак

Для Раків починається дуже вдалий час в плані фінансової активності. Можна сміливо робити дорогі придбання, шукати нову роботу, відкривати новий бізнес, обмінюватися товарами і так далі. Можливий невеликий дефіцит часу. Найскладнішими днями тижня будуть вівторок і неділю. У ці дні Раки можуть відчути брак сил і енергії. Це може викликати легку невпевненість у собі. Щоб уникнути краху планів, потрібно залишатися в спокої. Відпочинок зі своєю сім'єю і другою половинкою дасть Ракам можливість позбутися негативної енергії.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Лев

Перші два дні тижня для Львова можуть виявитися складними через брак енергії. Зірки будуть в поганому настрої, так що можуть початися проблеми у всіх сферах життя. З 29 липня зірки і планети почнуть набирати силу, як і Леви. Розпочнеться період продуктивності. Триватиме позитивний період до кінця тижня. На вихідних важливо змінити обстановку, відвідати якесь нове місце, познайомитися з новими людьми. Астрологи радять розважитися як слід і викинути з голови думки про роботу. У ці сім днів вирішувати негаразди Левам допоможуть їх потужна інтуїція і сила волі.

Діва

У Дів з'явиться грунт і привід для розширення можливостей і зміцнення свого авторитету. На цьому тижні будуть з легкістю вирішуватися завдання організаційного характеру. Можна сміливо займатися вирішенням юридичних проблем. Також зірки і планети радять надихати оточуючих. Для цього потрібно забути про критику і сфокусуватися на компліментах. Для них чудово підійде друга половина тижня. В цілому ж період відзначиться великим оптимізмом, гарним настроєм, появою нових прагнень і цілей. На вихідних дуже сильно зросте популярність Дів у протилежної статі.

Терези

Починається час фінансової активності. Крім них потрібно сподіватися на працьовитість, особистий досвід. Для того, щоб залишатися на гребені хвилі фінансової, необхідно зберігати свій погляд на світ і не слухати думки оточуючих. Важлива самодостатність у всіх аспектах. У Терезів може з'явитися невгамовність. Вона допоможе у вирішенні складних завдань та дасть Терезам більше впевненості в собі і продуктивності. Астрологи радять зберігати непохитне бажання рухатися вперед і руйнувати стереотипи. Головне, щоб це не переростало у нахабство. З нахабними Вагами не захочуть співпрацювати оточуючі.

Скорпіон

У Скорпіонів настає дуже важливий час. Зірки і планети знаходяться в сприятливому положенні. Вони допоможуть представникам даного Знаку зрозуміти свої справжні життєві цілі. Найсприятливішими днями можна вважати 31 липня, 1 і 2 серпня. Зірки в ці дні будуть найбільш творчими. В ці дні і в цілому на тижні бажано уникати жадібності і нахабства. Потрібно бути чесними по відношенню до всіх людей, навіть до своїх ворогів і недоброзичливців. Астрологи радять не будувати порожніх ілюзій щодо людей. Потрібно приймати всіх такими, які вони є.

Стрілець

Складними днями можна вважати 28 і 29 липня. У цей період енергетика зірок і планет буде деструктивною, з-за чого можуть з'явитися негативні думки і невпевненість. Щоб вони не захопили розум Стрільців, необхідно буде слухати своє серце, а не думка оточуючих людей. Ніхто краще за самих Стрільців не знає, що їм потрібно для щастя. Астрологи радять проявляти більше співчуття до людей. Допомога і підтримка близьких повернеться Стрільцям великою удачею в майбутньому. На стику липня і серпня Стрільці можуть стати більш чутливими до змін. Не варто боятися їх, бо будь-які зміни в житті — це початок чогось позитивного. Потрібно долати труднощі, а не наживати собі нові проблеми.

Козеріг

На цьому тижні зірки будуть в дисонансі з зірками, тому удача буде приходити, то йти. Ця непередбачуваність буде відчуватися у всіх сферах життя. У деяких справах Козерогам знадобиться проявити дещицю хитрощі. Це допоможе заощадити багато часу і сил, обійти перешкоди. Віра в себе має вийти на новий рівень. Сумніви можуть стати причиною зриву планів. В спілкуванні з людьми і любовній сфері важливо підтримувати комунікацію, не йти в себе і не замикатися від усього світу. Період підходить для романтики та пошуків другої половинки. Всім, хто у відносинах, краще не шкодувати часу на кохану людину.

Водолій

У Водоліїв головною сферою астрологи називають любов. Також корисно буде користуватися порадами близьких. Вони дозволять уникнути катастроф, негараздів, перетворити своє життя і змінити її на краще. В справах, в бізнесі і в роботі Водоліям допоможуть досягти успіху колективна праця, воля до перемоги і впевненість у собі. Внутрішній світ цих людей зміниться, з'явиться творчий заряд, бажання досягти успіху в усьому. Підтримати це настрій допоможе порядок вдома і на робочому місці. На цьому тижні варто боротися зі стереотипами і бути відкритими для спілкування.

Риби

Рибам в понеділок вранці важливо почати тиждень з позбавлення від мотлоху і сміття. Це допоможе налаштуватися на потрібну хвилю і подолати кризу на початку тижня. Зірки і планети вже у вівторок стануть більш творчими, що позитивно позначиться на настрої Риб і їх удачі. Астрологи зазначають, що це ідеальний час для здійснення важливих покупок, пошуку нової роботи, відряджень. Також можна починати навчання, просувати нові ідеї. Випадковостей у такі періоди не буває, так що потрібно розраховувати лише на самих себе і на свій досвід. З'явиться можливість знайти другу половинку, зміцнити існуючі відносини.