В Одесі сталося резонансне ДТП за участі автомобіля поліції: екіпаж в'їхав у малотоннажний вантажний автомобіль служби доставки води. Постраждав водій вантажівки, а також поліціянт і поліціянтка, які перебували в легковому авто.

Джерело: повідомлення пресслужби Патрульної поліції Одеської області.

"Сьогодні, близько 6-ї години ранку, поліцейські отримали повідомлення про спробу самогубства. Зі слів очевидців, жінка хотіла стрибнути з даху будівлі.

Екіпаж патрульних одразу виїхав на місце події. Службовий автомобіль слідував на виклик з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сиреною. На перехресті проспектів Шевченка та Гагаріна відбулось зіткнення Renault Trafic та службового авто поліцейських. Унаслідок чого, водій автомобіля Renault Trafic та поліцейські, які перебували в автомобілі Toyota Prius, отримали тілесні ушкодження.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Інформуємо, що на відпрацювання виклику про спробу самогубства одразу був направлений інший екіпаж патрульної поліції, який разом зі співробітниками ДСНС врятував жінку", - йде мова у повідомленні поліції.

Згідно з реконструкцією ЗМІ подій, автівка поліції робила лівий поворот на перехресті і в'їхала у вантажівку, яка їхала по перехрестю справа. У легкового автомобіля зім'ята ліва частина кузова. У мікроавтобуса - передня корпусу і бампер.

За даними ЗМІ, усі троє отримали черепно-мозкові травми. У дівчини і водія мікроавтобуса також переломи ребер. Також у дівчини, ймовірно, травма спини. Всіх трьох постраждалих госпіталізували.

Нагадаємо, що під Чернівцями некерована вантажівка розчавила чоловіка - не помітив і дав по газах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові дружок Зайцевої збив стареньку смерть прямо на зебрі - дорога в крові і зламаний посох.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві водій на шаленій швидкості збив пішохода - закривавлене тіло відлетіло на 50 метрів.