"Укрзалізниця" розпочала перевірку після інциденту, який стався в поїзді "Маріуполь-Київ". Про це повідомляється на сайті держпідприємства. Нагадаємо, в суботу, 1 червня, на шляху прямування поїзда стався випадок зі спробою згвалтування журналістки каналу "Інтер".

Анастасія Лугова разом з сином їхала із Запоріжжя до Києва. Вночі до неї в купе увійшов невідомий чоловік, який побив її і намагався згвалтувати при сина. Луговий дивом вдалося втекти з дитиною в сусідній вагон і викликали поліцію. Нападника затримали правоохоронці, порушено кримінальну справу.

Також перевірку початку і "Укрзалізниця". Повідомляється, що найближчим часом будуть звільнені кілька співробітників, причетних до інциденту. До списку потрапила провідниця вагону №3, яка допустила проникнення в вагон чоловіки без квитка. Буде звільнений начальник поїзда і інструктор поїзних бригад, які були присутні в зазначеному поїзді. Також повідомляється, що будуть звільнені співробітники Маріупольського вагонного депо - старший майстер резерву провідників і замначальника депо.

Постраждала журналістка телеканалу "Інтер" перебуває в лікарні. Вона сама розповіла про інцидент, записавши відповідне відео. На ролику видно, що на її обличчі є сліди побоїв - численні синці, гематоми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звірячий напад в поїзді: небайдужі українки дали старт потужному флешмобу, озвучено вимоги.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нелюд, який побів жінку у поїзді їхав "зайцем", провідники намагалися зам'яти справу - "Не викликай поліцію, заплатимо".

Знай.uа писав, дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе київського поїзду - "Прокинулася від ударів по голові".