Погода в Україні найближчими днями очікується як і раніше спекотною. При цьому імовірність опадів до кінця цього тижня вкрай мала.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що всьому виною антициклон, який зараз панує над нашою країною.

"Тому завтра, 6-го серпня, опадів – катма. Сухо, сонячно та спекотно. Щоправда, в другій половині дня вздовж північного кордону – Волинь, Рівненщина, Житомирщина, Київщина, Чернігівщина, Сумщина – набіжать хмари і подекуди можливий дощ з грозою. Але ще раз – лише у північних районах зазначених областей", - попередила вона.

Прогноз погоди, фото: pixabay.com

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Температура повітря буде досить високою – +28 +33 градуса, а в південних і східних областях аж до +35 градусів. Вітер буде північно-східний, швидкість 5-10 метрів на секунду.

У Києві в четвер буде сухо і сонячно. Стовпчики термометрів піднімуться до +30 +32 градусів. За словами Діденко, на вихідних у столиці трохи похолоднішає, але дощів поки очікувати не варто.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.