Резонансний напад голого п'яного рецидивіста на журналістку телеканалу "Інтер" Анастасію Лугову в купе потягу "Укрзалізниці" отримав нові скандальні подробиці. Як виявилося, співробітники "Укрзалізниці" і судмедекспертиза могла посприяти "зливанню" справи, а реакція громадськості перетворила й так жахливий інцидент на ще більш травматичний і болючий.

Про це розповідає журналістка Світлана Панкова з посиланням на пост подруги постраждалої Марусі Ряпулової, яка стала свідком подальших подій.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Знай.ua вже писав про події у потязі Маріуполь-Київ. Вночі 31 липня чоловік зайшов у купе до жінки, яка їхала з дитиною і став її бити. Дівчина почала кричати, від її крику прокинувся син. Чоловік спробував вдарити і дитину, проте дівчина змогла зупинити зловмисника, сказала, що виконає будь-яке його прохання.

Чоловік спробував її зґвалтувати. Дівчина пішла з чоловіком в його купе, попросивши його вийти, щоб дитина нічого не побачила. Звідти вона втекла до провідниці під приводом походу до дитини.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Однак саме подробиці інциденту роблять його особливо жахливим.

"І ось тепер я переходжу від просто жахливої частини пригод Насті до тої частини, яка, на перший погляд, не настільки жахлива, як побиття і спроба згвалтування, але за фактом перетворює «лайно, яке трапляється», в пекло, яке триває і триває - і кінця-краю йому не видно.

Настя з дитиною біжить по вагону до купе провідниці. Провідниця - що? Провідниця спить! А, коли прокидається, повідомляє, що поняття не має, що робити в такій ситуації. Зате мужик відмінно знає - він уже біжить голий по вагону за моєю подругою і її сином. Настя ломиться в сусідній вагон, стукаючи в усі двері. Тут провідниця, на щастя, не спить. Настя і її син закриваються в купе провідника. Нарешті в цей момент в цій історії постає фігура начальника поїзда ... Поспілкувавшись з нападником, провідниці всерйоз замислюються над тим, щоб .... повернути мою подругу і її сина в купе до нападника, тому що (барабанний дріб!) він заявляє, що вони - його дружина і син! Настя, вже второпав стільки пекла, замість того, щоб просто видихнути, заспокоїти дитину, хоча б на секунду відчути себе в мінімальній безпеці, чомусь змушена деякий час переконувати провідників в тому, що вона не дружина, і, що, навіть, якщо б була дружина, дивно було б відправляти її до людини, яка била її не менше десяти хвилин кулаками по обличчю. Ок, це з'ясували. Мужика закривають в якомусь купе. А до Насті направляються начальник поїзда і провідник і ... Умовляють її не повідомляти в поліцію про напад, тому що «нас звільнять, а у нас дитина». Пропонують гроші за те, що вона не буде заявляти (до речі, є версія, що нападник їхав зайцем, ось звідси і завзяття провідниці і начальника поїзда «зам'яти» історію). Настя відмовляється", - написала Панкова.

"Ну і ще шлю широкий килимовий привіт суспільству, в якому вважається, що бити жінку - це цілком нормально, якщо вона дружина. Вам здається, що тема домашнього насильства - це щось космічне, далеке, що придумали дивні феміністки у своїх чергових припадках? Стривайте, поки дбайливі провідники не відправлять вас до мужика, розфігачівшиго вам обличчя, як тільки він заявить, що ви - його дружина!" - з прикрістю підсумувала свої висновки журналістка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звірячий напад в поїзді: небайдужі українки дали старт потужному флешмобу, озвучено вимоги.

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Франківськом мотоцикліст влетів у стовп на шаленій швидкості, тіло нещасного збирали по всій дорозі

Також портал «Знай.uа» писав, що В Запоріжжі озвірілий тип розстріляв хлопця посеред вулиці - привіт, лихі 90-ті