Міністр оборони Андрій Таран повідомив про наслідки поїздки Зеленського на Донбас. Домовленість про припинення вогню знаходиться в дії вже практично два тижні і захисники разом з жителями регіону поступово відчувають кінець війни. Президент України Володимир Зеленський відправився на передову, щоб переконатися в дійсному дотриманні бойовиками режиму тиші. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Те, що відбувається зараз, дає надію, дає людям надію, що ми колись нарешті це вирішимо", — говорить Таран. Це питання необхідно вирішувати тільки політичним шляхом. Інакше доведеться покладатися лише на Збройні сили, за словами захисників.

Зеленський в АТБ, фото Telegram-канал Зеленського

Особиста присутність президента України в позитивному ключі впливає на настрій українських бійців. Їм приємно бачити, що він тут, разом з ними, а не десь по телевізору. "Дуже хороша психологічна атмосфера кожного разу, коли президент приїжджає на позицію" — підсумував міністр Андрій Таран.

Нагадаємо, Зеленський покланявся пам'ятнику — діловий візит в Донецьку область. Він відвідав відкриття меморіалу, присвяченого загиблим воїнам і волонтерам. А також роздав державні нагороди військовослужбовцям.

Популярні новини зараз

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", " через кілька тижнів", - Єрмак заявив про обмін 100 полонених. Був складений приблизний список зі ста українських військовополонених і вже переданий посередникам в ОБСЄ.

Знай.ua писав про КАТА по провищу Палич: головний садист " ДНР" роками піддавав тортурам українців. Журналісти розповіли про звірства Донецького ката-психопата.