Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про новий антирекорд. За добу в Україні було зафіксовано 1489 нових випадків зараження COVID-19. Станом на 9:00 8 серпня лабораторно підтверджено 78 750 випадків коронавірусу. Серед них 43 655 пацієнтів одужали, також зафіксовано 1879 летальних випадків. Було зроблено 1 154 378 діагностик методом ПЛР, за 24 години одужало 600 осіб.

Читайте Знай в Google News!

Інформація з тимчасово окупованих територій АР Крим, міста Севастополя, Донецької та Луганської областей — відсутня.

Статистика, скріншот: Telegram

Всі дослідження проводяться в національній вірусологічній референс-лабораторії Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України. Крім цього використовуються і обласні лабораторії. До центру було подано 1799 повідомлень про підозру на коронавірус станом на ранок 8 серпня, з початку епідемії — 134 750 подібних підозр.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка лікаря, хворого коронавірусом, показала моторошне закулісся українських лікарень: "кричати хочеться!".

Повідомляється, що батько дівчини працює лікарем і швидше за все він заразився COVID-19 на роботі. Коли рятував життя людей. У зв'язку з цим дівчина попросила жителів країни бути уважнішими і не нехтувати засобами захисту.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям стало важче боротися з ковідом: у МОЗ налякали статистикою важких і летальних випадків.

Знай.ua писав, що Білл Гейтс, який передбачив пандемію, передрік світу катастрофу ще гірше. Він вважає, що вже зараз необхідно вживати заходи або катастрофа буде незворотна.