Пенсійний фонд України назвав розмір середньої заробітної плати в нашій країні. Цей показник важливий для ПФУ, оскільки розмір пенсії обчислюється, виходячи з розміру середньої зарплати. У Пенсійному фонді озвучили офіційну цифру середньої заробітної плати, яку наводять профільні відомства уряду нашої країни.

Відповідно до даних Пенсійного фонду України, середня заробітна плата в Україні на сьогоднішній день перевищила 11 тисяч гривень. Згідно з інформацією від ПФУ, зарплата в нашій країні становить 11 197.38 грн. Виходячи з цього розраховується і розмір пенсії в нашій державі.

Підвищення зарплати, скріншот: YouTube

Раніше представники Пенсійного фонду України повідомляли, що найближчим часом буде затверджено норму про одноразову грошову виплату. Зокрема, пенсіонери зможуть отримати разову виплату в розмірі до 10 місячних пенсій. Однак це положення передбачено лише для деяких категорій пенсіонерів.

Нагадаємо, раніше бізнес підтримав ініціативу Кабміну розробити національну економічну стратегію.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", фінплан "Укрзалізниці" консервує корупцію та неефективність – експерт.

Також "Знай.uа" писав, що плани " Слуг народу "позбавити українців субсидій рознесли на тріски:"краще загинути, а то затягають по судах".