На турецькому курорті в місті Кемер стався конфлікт між народним депутатом від" Слуги народу "Андрієм Герусом і журналістською групою видання"Сегодня".

Читайте Знай в Google News!

Журналісти поцікавилися і намагалися дізнатися, скільки народний обранець заплатив за відпочинок на шикарному курорті. Однак замість відповіді Герус повівся агресивно і відібрав у журналістки службове посвідчення. У конфлікт навіть довелося втрутитися місцевій поліції.

" коли ми до нього підійшли з камерою, то він попросив показати журналістське посвідчення. Я дістаю його з сумки і він у мене Його просто відбирає і тягне кудись. Дружина його підходить, теж починає тягнути. Через хвилин 10 приїхала поліція. Вислухали різні струми зору, запитували. Саме тоді і віддали моє журналістське посвідчення. І там пан Герус почав говорити, що ми порушуємо його приватний простір. Але все-таки було прийнято рішення піти компромісним шляхом: він на нас не пише заяву, а ми його більше не знімаємо. І, звичайно, ми будемо відстежувати-народний обранець же повинен внести в декларацію цю відпустку. Ми будемо стежити, чи внесе він в декларацію її, і у скільки вона обійшлася – ми дізнаємося трохи пізніше", – розповіла кореспондент Дар'я Сметанко.

Повідомляється, що раніше журналістка отримала редакційне завдання. Вона повинна була дізнатися, де і за які суми цього року відпочивають народні обранці і топ-чиновники.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Андрій Герус відправився на відпочинок в один з найшикарніших готелів курорту з аквапарком, ВІП-віллами на території з власними басейнами, сауною, вбиральнею і кімнатою для персоналу.

В даному готелі вартість стандартного номера починається від 3,5 тисяч євро. За 6 ночей розкішного відпочинку можна залишити в готелі приблизно 18 тисяч євро, тобто близько півмільйона гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ду Facebook Instagram виступив проти монополії Apple, Facebook і Instagram не залишилися осторонь.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом офіцера СБУ спіймали на гарячому, передавав Путіну цукерки зі смаком держзради.

Також Знай. ua писав, що сильна горлом Лариса Ніцой потужно закричала прямо в лікарні-мрія збулася.