У середу, 2 вересня, розпочнуться повноцінні заняття в школах та університетах. І батькам доведеться одягати дітей в легкі літні сорочки і блузки. Середа видасться по-літньому спекотною. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Завтра очікується найвища температура повітря на поточному тижні. На більшій частині території України стовпчики термометрів покажуть 30 градусів вище нуля.

На Сході і на півдні нашої країни очікується ще більш спекотна погода. Тут повітря прогріється до + 35 вище нуля.

Практично на всій території України очікується суха і сонячна погода. Погоду в нашій країні визначає великий антициклон, що призведе до відсутності опадів. Дощі можливі лише в деяких західних регіонах.

Зокрема, парасольки не завадить прихопити жителям Рівненської області, Волині, а також передкарпатських міст Львівщини та Івано-Франківщини. На Західній Україні буде холодніше, ніж в інших областях. Максимальна температура в цих регіонах складе + 28 градусів. Місцями температура може опуститися до + 22 градусів.

Київським школярам парасольки також не знадобляться. У столиці завтра очікується сонячна і спекотна погода. Імовірність дощу в Києві практично нульова. Температура повітря прогріється до 30 градусів вище нуля. Також Діденко повідомила, що вже в п'ятницю очікується зниження температури повітря.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.иа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.иа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.