Навчання на карантині: МОН виявилося не готовим до випробувань, батьки б'ють на сполох

Міністерство освіти і науки України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook опублікувало пост, в якому йдеться про школи і початок навчального року.
Користувачі інтернету раз у раз описують те, що підготовка навчальних закладів до роботи в умовах адаптивного карантину "провалена".

Навчальний рік розпочнеться 1 вересня, фото: Уніан

Дівчина-підліток запізнилась на пару хвилин і отримала "покарання" від таксиста: наздогнав на вулиці і розпилив в обличчя

Жахливий інцидент із підлітком стався дорогою з центру Львова на Сихів, водій конфліктував з неповнолітньою пасажиркою таксі через те, що дівчина запізнилася на пару хвилин (дівчина була не проти доплатити за час очікування).

В таксі, фото: youtube

На улюбленому курорті українців зафіксували рідкісну аномалію: чомусь "переплутало" сезони

В Україні на популярному курорті в Запорізькій області зафіксували рідкісну природну аномалію. У Бердянську у вересні почали цвісти плодові дерева.

Про це стало відомо, коли директор підліткового клубу "Современник" Тетяна Смолянінова поділилася фотографіями квітучої яблуні. Дерево чомусь "переплутало" сезони.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Садівник, фото: youtube

Лікарі розповіли про стан Філарета, православних закликали молитися за 91-річного патріарха: "Просимо Господа..."

У пресслужбі патріарха Української православної церкви Київського патріархату Філарета розповіли про стан 91-річного хворого на коронавірусну інфекцію COVID-19 релігійного діяча. Також прихожан УПЦ КП закликали молитися за одужання предстоятеля церкви.

Патріарх Філарет, фото Facebook

Можна собою пишатися: українська волонтерка і політик Яна Зінкевич відреагувала на санкції Путіна

Напередодні уряд РФ розширив персональні санкції проти України. До російського санкційного списку, зокрема, внесли п'ятого президента Петра Порошенка і колишнього нардепа Святослава Вакарчука. Під санкції потрапили й інші українські чиновники та депутати.

Яна Зінкевич, фото з вільних джерел