Права рука Зеленського Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вже рік перебуває на цій посаді. Він не діє в інтересах лише однієї партії "Слуга народу", намагаючись прислухатися і до опозиції, прискіпливо дотримуючись регламенту. Це і є великим подразником для обранців президентської партії і самого Володимира Зеленського.

Читайте Знай в Google News!

Дмитро Разумков, скріншот з відео

Українських водіїв змусять платити драконівський штраф за "скручування" пробігу авто

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Нещодавно у Верховній раді ряд народних депутатів зареєстрували законопроєкт № 4039, який пропонує штрафувати за махінації з пробігом автомобіля від 3400 гривень до 34 тисяч гривень. Крім того, згідно з проєктом закону, показники одометра слід вказувати при реєстрації, обліку та технічному контролі транспортних засобів.

водій за кермом, фото Pxhere

Помер зірка улюблених радянських фільмів та серіалів Сергій Колтаков

У понеділок, 7 вересня, стало відомо про смерть відомого радянського і російського актора Сергія Колтакова. Цього року йому могло б виповнитися 65 років. Про трагедію повідомив російський гуморист Семен Слєпаков на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Колтаков, кадр з фільму

"Слуги" бажають розділити українців: "віддалена" або "надомна" робота

Пандемія COVID-19 надала українцям і роботодавцям законну можливість організувати роботу віддалено, проте вона використовується не всіма, оскільки правові аспекти подібного рішення досі не до кінця врегульовані.

В Україні різко змінилися ціни на картоплю — врожай дав про себе знати

На сьогоднішній день оптові ціни на картоплю коливаються в межах від 5,5 до 7 гривень за кілограм. Для порівняння, в кінці серпня 2019 року картопля відвантажувалася за ціною від 7 до 10 гривень за кілограм. Таким чином, ціни на картоплю за рік знизилися в середньому на 25-30%.

Картопля на ринку, скріншот відео

Закоханий у солов'їну французький співак присоромив музикантів, які соромляться співати рідною українською

Французько-український виконавець Поль Манондіз понад п'ять років живе в Україні, оскільки закохався в киянку Олену. Вони одружилися у 2014 році і перший рік прожили в Парижі, а потім приїхали на батьківщину жінки і тепер 34-річний музикант планує отримати друге громадянство.