В ОБСЄ погодилися надати людину, яка проводитиме спільне патрулювання українських позицій разом з представниками РФ, в якості одноразової дії. Детальніше про це розповів Леонід Кравчук під час ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Читайте Знай в Google News!

Як пояснив колишній президент і представник ТГК, українська сторона зажадала, щоб представник ОБСЄ зайнявся патрулюванням спільно з РФ.

"Ми не заперечуємо (проти спільного патрулювання - ред.) за однієї умови, якщо там буде представник ОБСЄ. В ОБСЄ з нами погодилися і сказали, що такого представника нададуть в рамках виключення, як одноразова дія, яка в майбутньому не буде повторюватися", - зауважив він.

Леонід Кравчук заявив, що обговорення цього питання відновиться лише після того, як підкомісія ТГК з безпеки проведе консультації.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Вперше був присутній пан Козак - радник Путіна. Я був здивований. Він дуже енергійно у форматі ультиматуму сказав, що Україна врешті-решт повинна вирішити, чи вона буде виконувати Мінські домовленості, чи ні", - розповів Кравчук.

Політик повідомив, що Росія звинуватила Україну в тому, що під час режиму тиші українські війська проводили інженерні укріплення позицій. Що примітно, ОБСЄ заперечила версії Російської Федерації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що бойовики атакували місію ОБСЄ.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Донбасі окупанти підступно підпалювали траву кулями і стріляли по ЗСУ.

Також Знай.иа писав, що українці зворушливо оспівали подвиг героїв АТО, загиблих за Україну.