Жахливий інцидент стався в одній з львівських шкіл: старшокласник скинув 9-річного хлопчика зі сходів, у результаті чого той отримав травму голову. При цьому адміністрація школи та поліція не стала ставати на бік жертви насильства, а навпаки, захистила нападника. Урешті-решт дитину довелося перевести до іншої школи.

Читайте Знай в Google News!

Цією історією матір постраждалого поділилася у групі "Варта1" у соціальній мережі Facebook.

"Хочу поділитись як мій син Данилко (9 р) зіткнувся в школі з жорстким булінгом у школі С. Крушельницької, зі сторони 17-річного хлопця у школі(10 кл.), *** Кирила, який на перерві підійшов до нього і вирішив познущатись, підняв його над сходами і скинув вниз. Тормозив мій син головою.Потім він ще раз підняв малого і жбурнув його об кут. Данилко отримав травму голови, величезну гематому на потилиці. Гуля була як чоловічий кулак. Все це розказали мені однокласниці сина, яких потім навіть ніхто і не слухав. Телефона він не мав при собі, тож повідомити мене не зміг і ніхто не повідомив. З медпункту школи медсестра його вигнала, замість того, щоб викликати "швидку", вчителька теж не придала значення, сказала сісти за парту.

Аж коли я прийшла забирати сина, то він плачучи мені це все розказав. І ми поїхали до лікарні. Робили купу обстежень. Потім були походи до лікарів, до директора школи, до поліції. Я нажахана ставленням що директора школи, що слідчої. Директор сказав, що на дітях швидко заживає, а слідча - що по її показникам, малий вискочив на 17-річного хлопця і почав бити його, а той так боронився, що "стряхнув" з себе його прямо на сходи.Ось такий нонсенс. Під час карантину закрила справу і навіть не повідомила. Цьому хлопцю, *** Кирилу, навіть догани не дали в школі, бо приїхав батько і "домовився", а Данилко з початку року боявся ходити до школи. Вчора ми перейшли до іншої школи", — розповіла мама хлопчика.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Скріншот Facebook

Також жінка прикріпила документ, отриманий від поліції, у якому повідомляється про внесення справи до реєстру.

Фото Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" в школах.

Також портал Знай.uа писав, що у МОН пояснили батькам школярів, чому сніданки в пакетах.