У Новій Зеландії шкільний автобус зіткнувся з поїздом, постраждали 40 осіб. Аварія сталася в населеному пункті Банніторп недалеко від міста Палмерстон-Норт на Північному острові. Про це повідомляє TVNZ.

Читайте Знай в Google News!

Водій загинув після того, як автобус зі школярами в’їхав у поїзд. Серед постраждалих - шестеро школярів, вони госпіталізовані. За даними влади, одна людина отримала важкі травми, її затиснуло в автобусі.

Поліція Нової Зеландії підтвердила зіткнення автобуса і поїзда. За даними поліцейських, діти не отримали серйозних травм.

"Ми визнаємо, що це був надзвичайно страшний інцидент для всіх причетних, включаючи студентів та їхні сім'ї, а також сім'ю та друзів загиблого", - йдеться у повідомленні поліції.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Сьогодні вранці поліція підтвердила, що водій автобуса загинув на місці події. Сьогодні ввечері слідчо-транспортна комісія розпочала перевірку причин та обставин аварії.

Аварія, фото TVNZ

На момент зіткнення в громадському автобусі було 40 людей - 36 студентів, троє представників громадськості та водій автобуса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Хмельницьким шикарний Tesla влетів в автобус з людьми, добром не скінчилося.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".