Директор Українського єврейського комітету Едуард Долинський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив про те, що на кордоні з Білоруссю відбулася незвичайна акція. Однак на якій саме ділянці це відбулося, він не уточнив.

Читайте Знай в Google News!

Її учасниками стали тисячі паломників-хасидів, які бажають зустріти іудейський Новий рік Рош ха-Шана в українській Умані. Вони наділи шаровари і вирішили заспівати гімн України.

"У боротьбі за право потрапити в Умань, хасиди, що застрягли на кордоні Білорусі та України, виконують гімн України в національних костюмах", – підписав він Відео флешмобу.

Відомо, що нещодавно Кабінет Міністрів України підтримав закриття пункту пропуску "Нові Яриловичі", який знаходиться в Чернігівській області на кордоні з Білоруссю. Ці обмежувальні заходи були введені у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Один з представників паломників-хасидів, незважаючи на обмеження в'їзду, вирішив незаконно перейти кордон і був затриманий прикордонним нарядом, намагаючись обійти пункт пропуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті згорів барак родини ромів, нещадний вогонь знищив все.

Як повідомляв "Знай.ua", на Харківщині помер " божий посланник", українці в жалобі: "Такий молодий". У четвер, 17 вересня, у віці 47 років з життя пішов протодиякон Микола Гончаров - клірик Свято-Благовіщенського кафедрального собору.

Знай.ua писав, у Львові встановили нову "лежачу" зупинку - вирішила "відпочити".