Недалеко від станції метро Лук'янівська, в Києві, 13 вересня сталася бійка між двома групами молодих людей. У неділю, повідомляє одна з постраждалих, вона в компанії своїх друзів відпочивала в непримітному дворі, який знаходився за супермаркетом АТБ.

Читайте Знай в Google News!

В цей же час, десь о 22-23 годині, поруч з ними проводила час компанія з 10-15 чоловік. Між ними було метрів двадцять. У якийсь момент до цієї дівчинки і її приятелям підходить молода особа, з якою їм вдалося дружньо поговорити і обмінятися акаунтами в соціальній мережі Instagram.

Через ще якийсь час до них в черговий раз підходить представник компанії, яка перебувала біля них, і повідомив їм про те, що перебуваючи в цій місцевості — слід ділитися алкогольними напоями. Після цих слів до молодої людини приєднується дівчина, яка згодом завдає тілесні ушкодження подрузі Лілії, яка повідомила про цю ситуацію.

Олександр і Данило з постраждалої компанії спробували заступитися, але підійшов до них раніше молодий чоловік теж вирішив на них напасти і побити. Їм вдалося піти в бік супермаркету АТБ, проте за ними тривало переслідування. В результаті всієї цієї ситуації Лілія написала заяву на в правоохоронні органи на одну з нападників дівчат.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

В Instagram-акаунті нападаючої дівчини була опублікована Stories про те, що вона розцінила Лілію як представницю ЛГБТ-спільноти і через це вирішила її побити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Запоріжжі на кладовищі оселилася перелякана дівчинка - спить прямо на могилах.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві розігнали торговців на Шулявці - де тепер купити кавун і картоплю.

Знай.ua писав, моторошна знахідка в парку перелякала киян, тіло ожило: "Як у фільмі жахів"