У Міністерстві соціальної політики вирішили запропонувати українським батькам вибір: придбати "пакунок малюка" в натуральній формі або самостійно купити необхідні товари. Про це йшлося на зустрічі представників Міністерства соціальної політики України та Асоціації виробників з національними виробниками дитячих товарів та іншими суб'єктами господарювання у сфері торгівлі дитячими товарами.

Читайте Знай в Google News!

"В рамках реалізації пілотного проекту монетизації одноразової допомоги "пакунок малюка" за пропозицією Мінсоцполітики створена інтернет-платформа, де в першу чергу вітчизняним виробникам надана можливість розмістити дитячі товари і "пакет малюка" в натуральній формі", - йдеться на сторінці міністерства в Facebook.

Так, ця інтернет-платформа дозволить батькам легко вибирати необхідні товари або вже повністю укомплектований "пакунок малюка". Що стосується зустрічі представників Мінсоцполітики та виробників, то в ході заходу обговорили єдині кваліфікаційні вимоги до учасників платформи, єдині правила співпраці для чесної, прозорої конкуренції та пропозиції учасників щодо вигідних умов щодо реалізації соціальної програми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, індексація аліментів: коли і кому підвищать виплати на дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "пакунок малюка" замінили грошима, але отримати їх не просто – як не залишитися біля розбитого корита.

Також портал "Знай.ua" писав, як отримати грошову допомогу замість "пакунка малюка", докладна інструкція для батьків.