Політична сила "Слуга народу" в одній тільки Донецькій області висунула 1254 кандидата в депутати. Про це стало відомо після конференції партії з висунення кандидатів у депутати та голови об'єднаних територіальних громад у Донецькій області, яка пройшла 19 вересня у Слов'янську. З'ясувалося, що представники партії візьмуть участь у виборах у всіх без винятку територіальних громадах області.

На конференцію приїхали нардепи від фракції "Слуга народу" Владлен Неклюдов (голова обласної організації партії) і Володимир Воронов, а також делегати районних і міських організацій політсили.

За словами Неклюдова, місцеві вибори-це продовження і фінальний елемент повного перезавантаження системи влади в Україні. Політик зазначив, що цей процес стартував з моменту перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, а продовжила його партія "Слуга народу", яка отримала більшість на виборах до парламенту.

"ЗеКоманда" йде на вибори. І ми закликаємо кожного українця підтримати кандидатів від Партії "Слуга народу" на виборах 25 жовтня 2020 року. Для того, щоб перезавантажити місцеву владу. Зробити її народною. Щоб українці, нарешті відчули, що влада в громадах - це їхня влада. І що вони не тільки вибирають, але впливають і контролюють"

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Він особливо підкреслив суворий відбір, який проходили всі без винятку кандидати. Окрім нульової толерантності до корупції, визначальне значення мали професіоналізм, реальне бажання змінювати на краще життя у своїх громадах та готовність докладати до цього максимум зусиль.

кожен з нас повинен пам'ятати, що ми - команда Президента. Ви втілюємо курс Президента у своїй громаді. Наш обов'язок доносити главі держави проблеми своєї громади і допомагати йому робити життя у своєму районі, місті чи селі кращим Владлен Неклюдов

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ми писали, як "слуги народу" збираються подолати гендерні стереотипи в Україні

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні планують запровадити" гібридну " декретну відпустку

Також Знай.ua писав, правила декретної відпустки в Україні будуть змінені