Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі клієнт поскаржився, що не зміг отримати свій валютний вклад, тому що у нього не було маски, в якій він з особистих медичних причин не може перебувати. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні даного питання. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

"вчора замовив видачу валюти, схвалили, сьогодні приїхав забирати у відділення банку, але без маски відмовили в обслуговуванні, при цьому мене не запитали, Чи можу я носити маску, чи немає у мене захворювання легенів і т. д., я алергік, зараз цвіте амброзія, я задихаюся в масці від нестачі кисню, але банк це не стосується! Не стосується банк і те, що Кабмін зобов'язав працівників торгівлі, банків, аптек, спеціальних магазинів зв'язку та телекомунікацій та закладів з їх ремонту запровадити захист очей та обличчя, а також надавати відвідувачам такі засоби, у тому числі самостійно виготовлені маски. Про це йдеться в постанові уряду № 255 від 2 квітня, оприлюдненій на урядовому порталі. Так само банку плювати на ВООЗ, який визнав неефективність масок проти ковіда. Плювати банку і на санітарного лікаря Ляшко, який говорив у виступі, що обов'язково потрібно носити маски хворим людям, а здорові можуть носити за бажанням + шкоди організму заподіює вуглекислий газ, який в надлишку надходить в організм через маски. Як підсумок: витрачені Фінанси і час на приїзд у відділення, і зіпсовані нерви!",- повідомив клієнт.

У банку тільки заявили, що вони суворо виконують закони і підзаконні акти, які включають ті, що вимагають виконання противірусних методів.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк заблокував українцю всі зароблені гроші і вимагає неможливу довідку.

Як повідомляв Знай. ua, на курорті під Закарпаттям закривають єдине відділення ПриватБанку, українці повстали.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк залишає українців без коштів.