Лідер політичної партії "Батьківщина" та народний депутат Юлія Тимошенко після інтенсивної терапії та тривалого лікування змогла перемогти коронавірусну інфекцію Covid-19. Тепер перша жінка в українській політиці приступила до своїх звичних обов'язків.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Тимошенко поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram фотографіями з першої наради зі своєю командою. Нардеп зважилася на цю зустріч після досить тривалої паузи через хворобу.

Політик пообіцяла, що скоро з'явиться в прямому ефірі на одному з українських телеканалів. Ймовірно, на передачі Тимошенко розповість, як перемогла китайський вірус, а також про плани на найближче майбутнє.

"Перша нарада після тривалої вимушеної паузи. Готуємось до ефіру. Скучила і за роботою, і за своєю улюбленою командою. Єдиною і надійною❤️", - написала Юлія Володимирівна.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

У коментарях підписники зазначили, що відомий "гіпнотизер" Анатолій Кашпіровський "дуже переживав" і проводив для Тимошенко сеанс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юлія Тимошенко одужала після коронавірусного захворювання. Однак, поки у неї залишається запалення легенів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному особняку з пляжем і садом: показали володіння політика.

Також портал Знай.uа писав, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко висловилася щодо ситуації з виборами в Білорусі.