Нагадаємо нашим читачам, що в п'ятницю, 25 вересня, в районі міста Чугуїв впав літак, на якому виконували навчальний політ курсанти Харківського університету Повітряних сил України. Вижив лише один курсант В'ячеслав Злочевський. Мама курсанта Ірина Злочевська поділилася подробицями про подію.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

" він живий. Він зістрибнув і зміг вижити. Вчора він подзвонив мені о четвертій годині дня і сказав: "Мамо, у мене польоти будуть з шостої до дев'ятої вечора". Він був дуже задоволений, щасливий і чекав цих польотів", - заявила Ірина.

авіакатастрофа в Чугуєві, фото Нацполіції

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Вона додала, що коли побачила інформацію про катастрофу, боялася, що її сина теж немає в живих. За словами лікарів, стан курсанта стабільний.

"Cтан його оцінюється як середнього ступеня тяжкості, емоційне перевантаження. Загрози життю немає, ліків вистачає. Якоїсь допомоги в лікуванні він не вимагає. Опіків у нього немає", - зазначив начальник Військово-медичного центру Едуард Хоршун.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, авіакатастрофа під Чугуєвом: перші кадри після аварії льоденять душу, медики боролися до останнього.

Як повідомляв Знай.uа, аварія літака під Харковом забрала життя 25 курсантів: "Вистрибували без парашутів, щоб врятуватися".

Знай.uа писав, "Відмова двигуна, обличчя загиблих і останнє повідомлення": з'явилися нові деталі трагедії під Чугуєвом з юними курсантами.