Білоруськими хакерами, які називають себе "Кібер-партизани" були зламані сайти державних телеканалів, де згодом були показані кадри з побиттями мирних громадян силовиками. Зараз трансляції повернулися в звичайний режим, проте записи події досі можна подивитися в Інтернеті.

Читайте Знай в Google News!

На основному державному телеканалі Республіки під назвою "Білорусь 1" і ще на ОНТ онлайн-трансляція була перервана кадрами з побиттям учасників антиурядових протестів. Про це повідомило видання "TUT.BY" у Telegram.

"Кібер-партизани" заявляють, що якщо Белтелерадіокомпанія не бажає показувати людям правду, вони були змушені показати її самостійно. Перед цим, на "Білорусь 1" показували інтерв'ю міністра охорони здоров'я Дмитра Піневича.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

У Мінську, 26 вересня, правозахисники затримали понад 70 осіб на мітингу, що почався після зборів учасниць жіночого маршу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь: у хід йдуть кийки і водомети, беззбройні люди грудьми кидаються на омон.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна відповіла Лукашенко за "таємну" інавгурацію і тривожні наслідки: "вибір зроблено...". Олександр Лукашенко фактично підтвердив, що він вибирає Російську Федерацію і цементування тоталітарного режиму

Знай.ua писав, експерт: питання Білорусії чітко розділив Раду на проамериканські та проукраїнські сили