Овен

Овни, для вас це буде кілька напружений період. Вдома і на роботі ви опинитеся перед несподіваними викликами, до яких життя вас, прямо скажемо, не готувала. На цьому тижні астрологи просять вас не віддаватися на повну всім поставленим завданням і домашнім клопотам — великий ризик вигорання. Ідеально, якщо ви зможете взяти на цей тиждень відпустку і про все забути. Перейдіть на перегляд нового серіалу, фільму, читання книги. Гуляйте на свіжому повітрі. Будь-який відпочинок в цей період відновить ваш безцінний ресурс душевних і фізичних сил.

Телець

Для Тельців тиждень почнеться з гарного настрою, проте стежте за своїм внутрішнім станом. Не піддавайтеся агресії або смутку, адже ви можете нашкодити дружбі, яку дуже цінуєте. Пам'ятайте, що у вашого друга або подруги може бути своя точка зору, і доводити свою правоту зовсім не обов'язково.

В особистих відносинах ви будете дуже енергійними і впевненими. Влаштуйте на вихідних романтичну вечерю, знайдіть чудовий фільм, запаліть ароматичні свічки і створіть незабутній момент. Цей час найбільш сприятливий для відвертих розмов і планування майбутнього.

Близнюки

Багато що виходить легко, без перешкод, але з іншого боку, велика кількість гармонійних аспектів породжує лінь. Часто виходить так, що люди при всіх сприятливих аспектах, приймають це як даність і сильно розслабляються. В результаті-втрата шансів і можливостей через лінь.

Починається хороший період для досліджень, в тому числі для вирішення ділових і фінансових питань, а також — страхування, боргів, аліментів, спадщини. Можливе надходження таємної інформації, незвичайних звісток, минулі події можуть нагадати про себе. Вдалий час для будь-якого виду ділової та розумової діяльності, для переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи з документами, укладення угод.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Рак

Головний акцент в найближчий місячний місяць буде стояти на темах роботи, кар'єри і здоров'я. Впевненість і комфорт зараз, в першу чергу, залежить від ясності і порядку — не тільки в речах, але і в думках, емоціях. Це допоможе підтримувати себе в ресурсних і функціональних станах. Для розумової праці даний період є несприятливим.

Це ж відноситься і до встановлення контактів з близькими людьми: відсутність взаєморозуміння, помилки і сумніви стануть основними пунктами розбіжностей. Знижена здатність до об'єктивної оцінки того, що відбувається, тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки. Здатність сприйняття, засвоєння одержуваних знань, пам'ять також можуть бути знижені.

Лев

Велике значення в цей період приділяється питанням, пов'язаним з комунікацією і спілкуванням. Безліч клопоту і дрібних справ не залишають місце свята. Багато часу займають розмови про здоров'я, збір інформації або консультації з фахівцями в цих областях.

Активізуються питання, пов'язані з роботою, можуть змінитися ваші обов'язки або напрямок діяльності. Категоричність і вимогливість повинні піти на другий план. В цьому випадку ви зможете вирішити те, що не вдавалося вирішити протягом тривалого часу. Сприятливий період для будь-яких справ і взаємин, але намагайтеся вислуховувати опонента, будувати свою бесіду так, щоб партнеру було комфортно.

Діва

З'являються можливості поліпшити свої ділові, соціальні, фінансові взаємини, зробити їх більш ефективними, усуваючи все, що заважає. Відкриваються можливості для переходу на нові рівні у всіх сферах. Відсунуті на тривалий період справи протягом тижня можуть бути благополучно дозволені.

Так само це буде сприятливий час для планування довгострокових проектів. Можна очікувати заохочення від начальства, підвищення на посаді, благорозташування впливових осіб, набуття покровителів. Вдало реалізуються звернення в офіційні інстанції. Можливий певний прогрес в матеріальному відношенні. Вдалий час для вирішення юридичних справ, правових питань.

Терези

Добре все розплануйте, але не поспішайте ділитися своїми бажаннями з усім світом. Перед тим, як заявити про себе, порадьтеся з найближчими і упевніться, що робите все правильно.
Вашому знаку варто навчитися м'якій силі, адже зазвичай вони діють пристрасно і занадто напористо. Ситуації будуть складатися сприятливо, а тому проявляти свою агресивну силу не буде потреби.

Скорпіон

На цьому тижні ви опинитеся в центрі уваги і проявите себе належним чином. В результаті Скорпіони отримають авторитет, статус, вплив або навіть матеріальну винагороду.
Представникам цього знака на новому тижні пощастить побачити або відчути результат того, над чим Скорпіони так довго працювали. Отриманий вами досвід буде безцінним.

Не приймайте доленосних рішень. У любовних відносинах може спостерігатися деякий спад. Ви не зможете бути об'єктивними по відношенню до близької людини. Друзі та союзники готові підтримати вас, завдяки їхній допомозі ви досягнете блискучих результатів.
Період може виявитися цілком вдалим, але тільки в тому випадку, якщо ви, перш ніж що-небудь сказати, подумаєте про наслідки. Зараз ви можете проявити нетактовність, незаслужено образити людину. Однак майте на увазі: відновити відносини потім будемо дуже складно.

Стрілець

Хороший період для досліджень, в тому числі, для вирішення ділових і фінансових питань. Вдалий час для будь-якого виду розумової діяльності, для переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи з документами, укладення угод. Але з друзями та однодумцями можуть виникати розбіжності, часу на відпочинок не вистачає. Можливі несподівані події в будинку, неприємний поворот у відносинах з близькими і коханими, надходження таємної інформації, незвичайних звісток, що сприяє нестабільному емоційному стану.

Козоріг

Оформляючи документи або Авіаквитки, ризикуєте стати жертвою помилок через неуважність. Успіх чекає творчих людей, а також тих, хто не пов'язаний строгими зобов'язаннями і термінами виконання роботи. Може з'явитися спокуса витратити заощадження на дорогі речі, предмети мистецтва – картини, скульптури, килими ручної роботи. Знижена здатність до об'єктивної оцінки того, що відбувається, тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки. Партнери можуть порушувати дані зобов'язання, а суспільне навантаження заважає особистому життю. Відкиньте емоції, приймайте рішення з холодною головою.

Водолій

Вам відкриваються можливості для переходу на нові рівні у всіх сферах. Це період, коли успіх залежить від вашої витримки, спокою і концентрації. Відсунуті на тривалий період справи можуть бути благополучно дозволені. Таким же сприятливим цей час буде для планування довгострокових проектів на майбутнє. Можна очікувати заохочення від начальства, підвищення на посаді, благорозташування впливових осіб, набуття покровителів. Вдало реалізуються звернення в офіційні інстанції. Можливий прогрес в матеріальному відношенні, вам віддають все, що повинні.

Риби

Слід бути дуже обережними зі складанням довірчих угод і не говорити нічого такого, що потім могло б бути витлумачено інакше. Остерігайтеся обману з боку ділових партнерів, але і самі дотримуйтесь гранично можливу чесність. Будьте обережні на дорогах і в транспорті. У сфері особистих взаємин відбуваються поліпшення або зберігається рівновага. Давні знайомі, партнери, з якими вас пов'язували романтичні відносини в минулому, знову з'являються у Вашому житті. Може трапитися незвичайний поворот у відносинах з колегами і партнерами.