Капітаном і штурманом навчальної авіаційної бригади був Олексій Остапенко. Йому в листопаді мало виповнитися 29 років. В Олексія залишилася сім’я – дружина і маленька донька, яка пішла у 2 клас. Олексій листувався з найріднішою за кілька хвилин до катастрофи.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Як відомо, авіакатастрофа в Чугуєві забрала життя 26 людей. У ній зазнав аварії літак Ан - 26 Повітряних сил Збройних сил України. Серед загиблих був і 28-річний штурман Олексій Остапенко.

Дружина офіцера розповіла, що чоловік жив польотами, більше нічого робити і не вмів і не хотів.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

"Це його професія, це його покликання. Тому що ось прям чогось іншого, як літати, він не вмів. Дійсно, ось навіть елементарне. Поміняти кран не міг. У мене чоловік не розумів нічого, крім літаків", - розповідала вона журналістам.

Остапенко з донькою, фото instagram

Дружина загиблого штурмана зазначила, що за хвилини до непоправного семирічна дочка спілкувалася з батьком по телефону, вони листувалися. Потім з ним зник зв'язок, але дівчинка заспокоювала маму, що тато їй ще напише.

"Мені дитина сказала: "Мамо, почекай. Він, можливо, мені щось відповів". І вона дістає телефон, і я бачу це листування. Мене це не те, щоб зворушило. У мене було таке відчуття, що вона ніби щось передчувала в цей момент", - сказала дружина загиблого штурмана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, світ у скорботі разом з Україною через авіакатастрофу АН-26: "Підтримуємо братський народ".

Також портал Знай.uа писав, Зеленський показав єдиного курсанта, який вижив у катастрофі АН-26: "Другий шанс подаровано не дарма".