Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як необхідно провести вівторок, 29 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

"Кому відкриті всі дороги, той у багатьох стоїть на шляху. (Автор невідомий). 29 вересня: це день мандрів і подорожей, тому сприятливо вирушати в дорогу. Добре здійснювати комерційні угоди, займатися інтелектуальною працею і вирішенням складних логічних завдань. Сьогодні слід пильно контролювати свої слова і думки. Якщо ви захворіли сьогодні, то хвороба пройде легко і без ускладнень. Знайти металеві предмети - знак допомоги. Впустити ніж - ваших ворогів буде покарано. Розбився посуд - ви зробили неправильний вибір в житті. Розсипати сіль - до розбратів. Збуваються конкретні сни, в найкоротші терміни. Побачити вогонь або джерело світла - знак захисту і допомоги. Бути одягненим в шубу - до великої удачі. Жінці побачити рибу - символ удачі. Корисні: солоний сир, бринза, прісні коржі. Не рекомендується м'ясо. Сприятливі червоний, бузковий і білий кольори. Відмовтеся від болотних тонів, а також пісочного і жовтого кольору.", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Пригодить другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, жовтень принесе хвилю успіху 5 знакам Зодіаку: хто ці везунчики.

Як повідомляв Знай.uа, успішні Овни, діяльні Скорпіони - гороскоп на жовтень 2020 для всіх знаків Зодіаку.

Знай.uа писав, вчені натрапили на таємниче "Кладовище домашніх тварин" - їхні душі сплять вже тисячі років.