Один з кандидатів в мери міста під час зустрічей зі своїми потенційними виборцями роздав їм брендовані кришки для консервації.

Претендент на крісло мера Полтави включив у свою передвиборну кампанію найнеобхіднішу, на його думку, річ восени - кришки для консервації. Про винахідливого кандидата на мерство розповіли спостерігачі громадянської мережі "Опора".

Спостерігачі зафіксували, як кандидат на міського голову Полтави, лідер "Партії простих людей" Сергій Каплін під час зустрічей із потенційними виборцями роздавав брендовані кришки для консервації, на яких було видруковане його прізвище і назва його партії.

Так, на кришках у фірмовому стилі політичної сили написано "Олігархам і корупціонерам – кришка! Ми за Партію простих людей Сергія Капліна".

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

За даними спостерігачів "Опори", оголошення про те, що у дворах житлових будинків відбудеться зустріч з кандидатом у мери Полтави, розклеювали на дошках неподалік від місця заходу. В оголошеннях, зокрема, вказували, що "кожному учаснику зустрічі - сувенір від Сергія Капліна".

Як розповіли активісти ″Опори″, на зустрічі у дворі багатоповерхівки в мікрорайоні Алмазний були розставлені стільці для зручності, а також розміщена квадратна конструкція з написами "Приєднуйся до "Партії простих людей", "Залиш свій підпис за націоналізацію "Полтавагаз" і "Сергій Каплін - господар".

Крім обіцянок відновити комунальні підприємства та створити комунального забудовника, Каплін критикував окремих конкурентів. Зокрема, Сергія Іващенка ("Слуга народу") та Олександра Удовіченка ("Рідне місто"). По закінченні промови відбулася роздача брендованих кришок для консервації.

"Наш однопартієць виробляє кришки для консервації. І я кажу: "Незручно з порожніми руками ходити до людей. Зроби кришок, щоб згори був напис "Олігархам і корупціонерам – кришка! Ми за Партію простих людей Сергія Капліна". Я пожартував, а він так і зробив. А тепер людям подобається, роздаємо на пам’ять як сувеніри", - так пояснив свої дії кандидат у мери.

В той самий час, начальник відділу комунікацій Головного управління Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв каже, що такі дії кандидата можуть мати ознаки непрямого підкупу виборців.