Стати військовим 24-річний Микола мріяв ще підлітком. Однак, склалось так, що хлопець здобув фах кухаря у 2014 році. Проте, він і не думав працювати за здобутою спеціальністю, а одразу ж вирушив до війська. Історію молодого військовослужбовця розповіли на сторінці прес штабу Організації об'єднаних сил у Фейсбуці.

Читайте Знай в Google News!

Військовий шлях Микола розпочав зі строкової служби, яка, за словами юнака, допомогла йому освоїти військову справу та набути неоціненного досвіду взаємодії з товаришами.

Військовослужбовець Микола, фото: facebook.com/pressjfo.news

"Строкову службу я проходив у навчальному центрі, далі – на артилерійській базі постачання, де і підписав контракт.", - розповів він.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Після завершення першого контракту була невеличка перерва у військовій службі. А вже навесні минулого року, потрапивши на збори резервістів в одну із механізованих бригад, Микола знову уклав контракт. Зараз армієць проходить службу у підрозділі, який виконує завдання на одному з найнебезпечніших напрямків у районі проведення операції Об’єднаних сил. Для Миколи це вже друга ротація.

"Ворог не дуже зважає на перемир’я, постійно нас провокує. Бачимо, як із того боку проводяться інженерні роботи. А нещодавно влаштував вогневу провокацію з підствольного гранатомета. Утім, ми дотримуємось режиму припинення вогню, проте завжди спостерігаємо за ворогом та готові до його підступних провокацій.", - розповів солдат.

Ситуація на Донбасі, фото: facebook.com/pressjfo.news

Удома на Миколу чекає чимала сім’я: батьки, три сестрички та двоє братиків. Армієць зізнався, що батьки дуже за нього хвилюються, однак поважають його вибір. Спершу батько відмовляв Миколу від задуманого, але згодом непохитна позиція хлопця переконала змиритися з рішенням сина. Армієць зізнається, що мріє про таку ж велику і дружну сім'ю.

"Сподіваюся, що матиму таку саму велику, люблячу і міцну сім’ю, як у моїх батьків. Та ще більше мрію про перемогу, аби мої рідні жили в мирі.", - поділився думками він.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, окупанти на Донбасі повилазили зі своїх схованок під покровом ночі, але ЗСУ були готові: звіт ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати