Відома співачка, бізнесвумен і онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Марія любить привертати до себе увагу ефектними фотосесіями. 34-річна зірка досить активно веде свою сторінку в соцмережах і радує підписників свіжими фотографіями і відео з особистого та творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно артистка похвалилася давньою дружбою з главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком, з яким також познайомила знаменитого дідуся. А тепер Фокіна хвалиться своїми зовнішніми даними – виразними очима, маленьким носом і пухкими губами.

На опублікованому селфі дівчина позує в кімнаті біля вікна в чорному топі і з золотим масивним ланцюжком на шиї. Її макіяж дуже яскравий, погляд спрямований у камеру, рот трохи відкритий.

"Краса врятує світ.... Але, тільки духовна😉 Люблю Вас)) приємного і вологого дня)))" - написала Марія.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, користувачі інтернету вирішили нагадати про кумедне відео з онукою Вітольда Фокіна Марією. У ролику зафіксовано момент, де дівчина не зуміла відповісти на питання зі шкільної програми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Фокіна чесно зізналася, як познайомила дідуся з Андрієм Єрмаком: "Ми дружимо з 18 років".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський у середу, 30 вересня, підписав указ про звільнення Вітольда Фокіна з посади першого заступника голови української делегації у Тристоронній контактній групі. Напередодні його заява про непричетність РФ до війни в Україні викликала шквал критики.