У четвер, 2 жовтня, по всій Україні очікується по-осінньому дощова і прохолодна погода.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, на Західній Україні буде особливо холодно. Ранковий дощ вдень посилиться і триватиме до самого вечора. Температура повітря знизиться до +14 +16 градусів.

Жителі Сходу також майже не побачать сонця за хмарами. Нічний дощ до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері дощ повернеться. Температура повітря не перевищить +17 +19 градусів.

На Півночі України хмарна і волога погода протримається весь день. При цьому повітря там прогріється до +16 +18 градусів. На Півдні буде найтепліше, але з великою ймовірністю опадів. Стовпчики термометрів покажуть +19 +21 градусів.

"На Сході, а також у Сумській та Полтавській областях суттєві опади завтра малоймовірні. Вітер ще залишатиметься поривчастим, будьте обережні", - попередила синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

У Києві в п'ятницю погода буде похмурою. Всю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Температура повітря складе близько +15 +17 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

2 жовтня вшановується пам'ять мучеників Трохима, Саватія і Зосими Пустинника. У цей день бував і перший снігопад. Якщо до цього дня лист з берези і дуба опав не чисто – треба чекати на сувору зиму.

погода на 2 жовтня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.