У числі знеструмлених – Зайцеве, Жованка та Піски, що розташовані у «сірій» зоні розмежування. Наразі світло повернули усім жителям, постраждалим через негоду. Про це розповіли в прес-службі ДТЕК Донецькі електромережі.

За інформацією прес-служби ДТЕК Донецькі електромережі, від дводенної зливи і штормового вітру найбільше постраждали Бахмутський, Костянтинівський, Торецький і Лиманський райони.

«За час негоди ми повернули світло жителям 44 населенихпунктів, відновили роботу понад 400 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів, понад 40 ліній електропередач. У першу чергу фахівці енергокомпаніїусували обриви проводів через повалені дерева, які представляли найбільшу загрозу. Після чого відновлювали роботу повітряних ліній, – повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. - Ми доклали максимум зусиль, щоб у найкоротші терміни відновити пошкоджені лінії і повернути світло до домівок усіх постраждалих від негоди жителів».

В компанії заявили, що до відновлення 3-х населенихпунктів, розташованих у «сірій» зоні, приступили у суботу, після отримання усіх необхідних додаткових узгоджень.

Разом з тим, в енергокомпанії нагадали про необхідність дотримання правил електробезпеки:

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

• при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;

• не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;