У Рівному небайдужий житель наздогнав дуже п'яного водія і забрав у нього ключі, так як помітив, що той створює на дорозі аварійні ситуації. Згодом він викликав поліцейських, які за результатами алкотестера дізналися про те, що норма алкоголю в крові була перевищена в 11 разів.

Читайте Знай в Google News!

Йому намагалися пояснити правила використання "Драгера", проте п'яний водій сильно хотів подути в нього і зафіксувати результати з першого разу не вдалося. Вдруге, хитаючись, він все ж дотримався інструкції, але при цьому відкусив трубочку алкотестера і наступив поліцейському на ногу.

Згодом з'ясувалося, що він ще хотів дати патрульним хабар у розмірі 800 гривень, які сунув за нагрудну камеру представника правоохоронних органів.

Чоловік сам визнав, що пив. На місце була викликана слідчо-оперативна група, А на п'яного водія, швидше за все, буде відкрито провадження за спробу дати хабар. Поки обмежилися лише складеними протоколами за п'яне водіння і аварійні ситуації.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко таємно продавав боєприпаси і влаштувала пожежа - Жванія.

Знай.ua писав, у Дніпрі волонтеру "бабі Люді" потрібна допомога - втратила свідомість і пам'ять. Зараз їй як ніколи самій потрібна допомога і підтримка від небайдужих. Про це стало відомо завдяки повідомленню Анни Широкової.