В Instagram-акаунті "troeshchinainsta", контект якого зосереджений навколо Київського району, була опублікована кримінальна історія. Вона стосується 73 автобуса і написана анонімним киянином. Місцевий житель розповів, що їздив у справах, тому скористався саме цим маршрутом.

Читайте Знай в Google News!

Купив квиток у кондуктора, який відразу ж компостує його, і поклав його в кишеню не дивлячись. Далі киянин робить музику в навушниках голосніше з стає свідком того, як в автобус заходять три контролери, а кондуктор відразу ж починає тікати.

Вони рухаються за ним, ловлять і ведуть назад. Згодом виявилося, що кондуктору було всього 16 років і він, на пару з водієм, продавали підроблені талони, які були надруковані великим тиражем в поліграфії.

Чоловік, який повідомив про цю ситуацію, доповнив, що також була зайдействована поліція, але йому потрібно було виходити, тому подальших подій він не застав.

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві вагітна багатодітна мати зарізала таксиста, поки її чоловік його душив. У жінки на утриманні четверо неповнолітніх дітей

Як повідомляв "Знай.ua", увага! ПриватБанк відключає всі сервіси, названа дата і час.

Знай.ua писав, школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра-катався "під мухою" з пістолетом в руках. Відомо, що ще в травні 2020 року з вікна квартири п'яний підліток влаштував стрілянину по перехожих, що транслював на своєму акаунті в Instagram.