В Україні вже найближчими днями стартує опалювальний сезон. Його початок залежить від того, яка температура повітря буде за вікном українців і що вирішить місцева влада.

Читайте Знай в Google News!

Батареї в будинках включать, якщо температура повітря на вулиці буде не більше +8 градусів тепла протягом трьох днів. При цьому в школах, садочках, лікарнях топити, як правило, починають раніше.

У четвер, 15 жовтня, опалення вмикають у Рівному. Це обіцяли зробити в понеділок, але через тепло за вікном терміни переглянули. Вже ввечері тепло з'явиться у рівненських лікарнях та пологових. А через день-два гаряча вода буде вже в батареях усіх будинків міста.

батарея, скріншот з відео

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Крім того, 15 жовтня пустять тепло в Харкові та Хмельницькому, а 16 числа – в Сумах. У Львові та Луцьку опалювальний сезон ймовірно стартує вже з понеділка, 19 жовтня.

Мер столиці Віталій Кличко заявив, що в Києві опалювальний сезон розпочнеться 16 жовтня. В першу чергу підключать школи, садочки та лікарні, а потім протягом тижня 12 тисяч багатоквартирних будинків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, банки позбавляються сотень "зайвих" відділень, що буде з грошима українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, ціни на комуналку в Україні визначатиме місцева влада: чим можуть здивувати платіжки.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні зі збільшенням мінімалки стане дорожче життя: як зміниться ціна на продукти і комуналка.