Клієнтів найбільшого банку України "ПриватБанк" закликали бути обережними. У мережі функціонує підроблений додаток, що імітує додаток для інтернет-банкінгу від"ПриватБанку". Програму активно рекламують у соцмережах. При вході в Особистий кабінет через шахрайське додаток у користувачів списуються всі гроші. Інформація про це є на всіх офіційних сторінках "Приватбанку", також про це пише gsminfo

Незважаючи на те, що історія набула широкого розголосу в мережі, шахраїв це не зупиняє. Додаток функціонує за простим принципом-в мережі широко рекламуються спеціальні акції та програми, нібито від імені Приватбанку. Шахраї пропонують завантажити додаток і встановити його в телефон, щоб потрапити в список учасників.

ПриватБанк, фото Мінфін

Програма копіює функціонал і зовнішній вигляд офіційного додатка. Однак, є суттєва відмінність-логотип фейка має більш темні кольори. Після того, як користувач вводить в додатку свої дані для входу в фінансовий кабінет, він повністю втрачає гроші зі свого рахунку.
Правоохоронці попереджають українців, щоб ті були пильними, адже можливості повернути гроші немає. На даний момент кіберполіція, як і сам банк, безсилі проти цих шахраїв. Користуйтеся тільки підтвердженим додатком Приватбанку, щоб уберегти свої кошти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше повідомляли, не минуло й тижня: після оновлення в роботі "Приват24" виникли серйозні проблеми.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк двічі списує гроші з карт українців: "втрачаєте довіру".

Знай.uа писав, популярні банки дозволили українцям отримати документи через "Дію".