Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції. Українські воїни сумлінно виконують свої завдання за призначенням і паралельно готои до миттєвого реагування на будь-які підступні дії противника. Про це повідомив прес штаб ООС у ранковому зведенні щодо ситуації станом на 7: 00 18 жовтня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Порушення домовленостей про повне і всеосяжне припинення вогню було зафіксовано п'ять разів з боку збройних формувань Російської Федерації за минулу добу, 17 жовтня.

Зокрема, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили поблизу населених пунктів Водяне, Авдіївка та шуми. На цих ділянках зафіксовані поодинокі ворожі постріли з гранатометів різних систем. ООС

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Показати ще
Путінські окупанти здійснювали неприцільні постріли, які все ж не становили загрози життю і здоров'ю нашим воїнам, тому вони вирішили не відкривати вогонь у відповідь. Поранення та бойові втрати серед особового складу Об'єднаних сил зафіксовані не були.
У районах населених пунктів Широкине та Харчовик було задокументовано ще два порушення досягнутих домовленостей. Там пролетіли ворожі безпілотники типу "Квадрокоптер", які перетнули лінії розмежування. Однак їх вдалося придушити за допомогою засобів радіоелектронної боротьби, унеможлививши їх подальше застосування.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

По всій лінії розмежування, з початку поточної доби, 18 жовтня, спостерігається тиша — порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські захисники, дотримуючись умов домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, готові адекватно реагувати на будь-які підступні і провокаційні дії противника. Слава Україні! ООС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стрілянина путінських окупантів на Донбасі зустрічається мовчанням: воїнам ЗСУ допомагає терпіння і сила духу.

Як повідомляв "Знай.ua", прогноз погоди на неділю, 18 жовтня: Україна накриє дощами і поривчастим вітром, чекайте різкого похолодання.

Знай.ua писав, подолати бідність до 2030 вже не вдасться — пандемія остаточно зруйнувала всі надії.