Стало відомо, що колишній народний депутат України Віктор Лозінський, засуджений до 15 років в'язниці за умисне вбивство, балотується на посаду голови об'єднаної територіальної громади недалеко від місця злочину.

Читайте Знай в Google News!

Лозінський балотується на посаду керівника Підвисоцької ОТГ Голованівського району Кіровоградської області, повідомляє ВВС News Україна з посиланням на місцевий тервиборчком.

Варто уточнити, що ексдепутат балотується як самовисуванець. При цьому інформацію про кандидатів на посади голів ОТГ ЦВК не публікує.

16 червня 2009 року загинув 55-річний житель села Грушки Ульяновського району Кіровоградської області Валерій Олійник. В ході розслідування виявилося, що до його загибелі причетні депутат Верховної Ради Віктор Лозінський, начальник Голованівської районної прокуратури Євген Горбенко та начальник Голованівського районного відділу міліції Михайло Ковальський.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Дніпровський райсуд Києва у квітні 2011 року засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство з хуліганських мотивів.

Бориспільський районний суд Київської області звільнив Лозінського завдяки "закону Савченко". Йому скоротили термін, зарахувавши кожен день перебування в СІЗО до вироку за два. В іншому випадку Лозінський міг розраховувати на умовно-дострокове звільнення в кінці 2017 року. У квітні 2016 року Апеляційний суд Київської області підтвердив законність умовно-дострокового звільнення від відбування покарання колишнього народного депутата. У травні 2019 року з Лозінського достроково зняли судимість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як у розпал пандемії політики влаштували "антиковідне" свято.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну підкорює новий політичний клан – три родича від різних партій.

Також портал Знай.uа писав, що у Зеленського хочуть віддати всю владу в руки простих українців: можна навіть скасовувати закони.