Киянка Яна Довгань поділилася кричущою історією розбірок зі своїм колишнім чоловіком, шеф-редактором Delo.ua Денисом Ялухіним, які тривають вже не один рік.

"5 років тому мій колишній пішов з квартири забравши всі до копійки гроші, всі мої документи, дипломи і навіть свідоцтва права власності на квартиру (мою квартиру). Нашій спільній доньці тоді було 8 місяців. Я була на роботі. Мені подзвонила няня, яка гледіла за малою і сказала, що чоловік зібрав речі та поїхав, напевно, у відрядження. Яке відрядження могло бути у безробітного? Видання, у якому він працював, закрили того ж місяця як народилась Софія.

Я повернулась додому і не мала навіть чим розрахуватись із нянею. В мене залишились двоє дітей: старша донька від першого шлюбу (11 років на той момент) і восьмимісячна – молодша. Мала квартиру, як потім з’ясувалась із боргами за комуналку, що її типу платив колишній, і відсутність документів. А ще маму, яка живе в Харкові. В неї рак і все що мала, заробляла, віддавала на лікування.

Заяву до поліції я, звісно, подала. Але там сказали, що то справа сімейна і чоловік, певно, повернеться. Чоловік не повернувся, а подзвонив моїм роботодавцям і ще через два дні я не мала роботи.

Далі… далі він прийшов, аби поговорити і забрати якісь забуті речі. Побив мене, старшу доньку і намагався викрасти Соню. Коли йому це не вдалось, бо на галас прибігли сусіди, він прошипів, що я буду на колінах повзати перед ним і благати про шмат хліба, а дитину свою він забере і я ніколи її не побачу.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Минуло 5 років. П’ять років мене і дітей б’ють. Б’є колишній. Спочатку він вривався в квартиру під приводом побачитись із дитиною. І бив мене в квартирі на очах у дітей. Потім я поставила камери відео спостереження і він почав бити мене і дітей на вулиці, в парку, в під’їзді. Поліція не реагує. Зняті побої, судмедекспертиза і знімки тріщини в моїй щелепі нікого не цікавлять: "То ж ви, певно, самі впали. У вас свідків немає", - кажуть слідчі.

Суд встановив йому графік побачення з дитиною: перший, третій і п’ятий четвер з 16 до 19 години, першу, треттю і п’яту суботи – з 10 до 19 без присутності матері. Жодного зобов’язання на мене в рішенні не прописано. Але щоразу, як дитина хворіє, або плаче і не хоче їхати до нього він викликає поліцію і фіксує порушення виконання рішення суду. Він завів на мене кримінальну справу, бо я порушую рішення суду. А виконавча служба наклала за це арешт на всі мої рахунки.

У травні місяці він черговий раз ламав двері і сам викликав поліцію, бо тут порушують його батьківські права і тримають дитину насильно в квартирі. Поліцейські приїхали. Я пояснила, що дитина не хоче їхати. Вони попросили відкрити їм двері. Я сказала, що фізично боюсь цього чоловіка і тому пущу до квартири лише поліцейських.

Коли відкривала двері, колишній почав відштовхувати поліцейських і вдиратись в квартиру. На зауваження поліцейських він кричав матом. Хлопці його скрутили і повезли до дільниці. Знаєте чим закінчилось? Через півтори години його адвокат привезла під вікна моєї квартири, де він залишив машину. Він вийшов, сів за кермо і поїхав. А ще через декілька годин з’явилось ось це https://delo.ua/.../v-kieve-dvoe-policejskih-izbili-shef.../ Через пару днів мене знову звільнили. Третій раз за рік… Сьогодні дві години тому він напав на нас у МакДональс…" - написала у Facebook Яна.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві таксист зґвалтував беззахисну пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі батько-збоченець збезчестив 12-річну доньку.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові побожний чоловік скоїв страшне з 11 дівчатками.