Згвалтована, задушена і залишена - у Деснянському районі міста Києва знайшли тіло жінки. Правоохоронці розпочали розслідування. Про жертву не розповідають подробиць.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Информатор.

На момент смерті жінці було 46 років - це вдалося з'ясувати завдяки паспорту в торбинці. Її знайшли на шиї у жінки - все вказує на те, що саме власною торбинкою жінку і задушили.

Фото Платон Бережний

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На жінці розірвано одяг, штани приспущені. На тілі можна помітити сліди від побиття тупим важким предметом. Поруч з тілом можна знайти закривавлену пляшку - кров'ю залиті і статеві органи жертви. Волосся жінки зрізано, його розсипали навколо тіла.

Подробиці розслідування також не розголошуються.

Фото Платон Бережний

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві на Новоірпінській трасі чоловік-таксист завіз дівчину до лісу і зґвалтував її. Після злочину зловмисник зник у невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Куп'янському районі 28-річний маніяк поглумився над 17-річною дівчинкою. Це сталося, коли неповнолітня розпивала алкоголь в компанії двох хлопців.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одеській області затримали 63-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічного хлопчика.