Відомий український музикант Павло Верениця на своїй сторінці в Facebook поділився історією своєї подорожі. Він розповів про хамуватого водія, який лаяв жінок за кермом і про стереотипи людей щодо жінок-водіїв.

Читайте Знай в Google News!

"Минулого тижня я їхав бла-бла каром в Одесу і з водієм у мене почалася заруба на тему сексизму і стереотипів. Суперечка у нас виникла ще не виїжджаючи з Києва, так скажемо З порога, і був він на дуже знайому всім і до болю банальну тему: на одному з перехресть я почув "-ну куди ти бл..?! - А ну зрозуміло... баба". Далі буде суть спору, увага! Зі зрозумілої причини в тексті будуть додані евфемізми.

Так от після кинутої ним фрази, я почав бесіду, в ході якої з'ясував, що "володар дороги" таки вважає всіх жінок поганими водіями, і після цього я намагався вивудити з нього хоч один вагомий аргумент на користь цієї думки. Після довгого порожнього діалогу він з червоними від злості очима оголив свій переможний, на його думку, аргумент: мовляв, це взагалі науково доведений факт, він його вичитав в Інтернеті. Я тримався і спробував йому пояснити, що таке клікбейтні теми в інфо ресурсів і як вони ними користуються і що я йому зараз можу нагуглити сотню статтею з протилежною позицією. На що "владика асфальту" цього разу мовчки мене вислухав і сказав, що все це нісенітниця і це вони (тобто жінки) і самі складають ці статті. Завіса.

Я ненавиджу стереотипи і жарти про тупих дівчат за кермом - на першому місці, на другому - про єврейську жадібність або про дурість - менталітет українців. Я вважаю, що ідіотизм не має статі і національності, а жадібність і дурість – це загальнолюдські якості. Мені здається, що стереотипи роблять нас дурнішими і поверхневішими. З цього все тільки починається, спочатку стереотипи, потім ми починаємо сміятися над жартами 95 кварталу, а потім, ну ви знаєте що потім. Шо у вас по стереотипам?",- написав артист у соцмережі.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Фреймут нарвалася на неадекватного чоловіка, робив це пальцем.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що киянина розстріляли через "оленячу" парковку, подробиці побоїща.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові бидло-водій оскандалився сміттєвим "салютом".