Колишній лідер Радикальної партії Олег Ляшко відійшов від великої політики на користь сім'ї. Не так давно його дружина, Росіта Ляшко, подарувала йому чудесного сина, і тепер Олег весь у батьківських клопотах. Не забуває він і про свій блог в Instagram. 28 жовтня його коханій дружині Росіте Ляшко виповнилося 50 років. У цей день радикал опублікував пост зі скромним, але дуже душевним привітанням.
"Ростик, Сонце Моє, з днем народження! Люблю, моя перша леді!"—- написав Олег.
Численні фоловери Олега приєдналися до привітань, побажавши дружині політика довгих років здоров'я, тепла і сімейного затишку.


“Вітаю Росіту з Днем народження! ❤ Здоров'я її міцного, щастя рясного, миру і достатку в домі, сімейного благополуччя. 😊 😊 😊 ❤ ️ ", Ті відчуття, коли звати Ростислав... Вітаю вашу дружину)", " Ну ось! А то кажуть гей!",- коментують підписники.

Зі своєю на той момент майбутньою дружиною Ляшко познайомився в 1998 році у неї на роботі, в залі ігрових автоматів. Там виник невеликий конфлікт. Олег був з боку клієнта, якому не видали виграш, Росіта - з боку менеджера. Він почав скандалити, Росите довелося "погасити" його вогонь. Відтоді вони почали вітатися, Ляшко став частіше заходити до цієї зали. Було забавно спілкуватися. Олег-виключно українською мовою, Росіта-тільки російською. Однак спільну мову їм знайти все ж вдалося. Історія їхнього кохання триває донині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, повернення "скотиняки": Ляшко оголосив про свою перемогу на виборах.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко пішов на радикальні зміни перед виборами 2020.

Також Знай. ua писав, що пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.