У Челябінську, який знаходиться в Російській Федерації, стався вибух в поліклініці міської лікарні №2 з інфікованими COVID-19 в результаті загоряння. На території медзакладу рвонула киснева будка. Повідомляється про наявність жертв.

Читайте Знай в Google News!

Рятувальники дісталися до місця пожежі за кілька секунд до вибуху і відразу усвідомили, що станеться, тому ледве встигли прибрати машини. Вибухова хвиля вибила шибки в будівлі поліклініки, що можна побачити на кадрах.

Відключення кисню і вибух стали причиною загибелі двох пацієнтів. "Всього з лікарні евакуйовано 158 осіб, 16 з них – важкі хворі з коронавірусом, розміщені в різні лікарні міста. 139 хворих евакуйовано до спортивного корпусу "ім. Єлесіна", - заявило джерело в екстрених службах.

Губернатор Челябінської області ввів режим надзвичайної ситуації муніципального масштабу і доручив перевірити кисневе обладнання в лікарнях.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя, масштаби трагедії зростають: "Зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай.ua писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі-влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.