Відомий український телеведучий і ресторатор Євген Клопотенко поділився враженнями від співпраці з першою леді України Оленою Зеленською. Про що розповів в інтерв'ю "ISLND TV". Він вважає дружину президента дуже відповідальною і щиро бажає щось змінити в країні.

Читайте Знай в Google News!

"Мені здається їй дуже важко. На неї впав такий тягар відповідальності. Вона така світла людина, яка займається дітьми, я не знаю всіх цих моментів. Мені задається, що у неї тягар відповідальності і вона не може, мабуть, піти просто поїсти, її життя змінилося "ні з того ні з сього" я не думаю, що вона хотіла бути дуже президентом, тому що якби вона хотіла б бути активно, то вона б відразу щось робила б", - заявив Клопотенко.

І згодом додав, що перша леді має досить круту і проактивну команду, тому у нього відсутні сумніви в тому, що вони роблять позитивні і важливі речі. Вони обидва спільно займаються роботою над поліпшенням харчування в українських школах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадавши, Зеленську відправили говорити з послами, перша леді ледь оговталася від вражень: "ця зустріч…"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська на виборах зробила те, на що не наважувалася жодна перша леді: на одній хвилі з українцями.

Знай.ua писав, Україна воює з Росією не тільки за Донбас - хочуть забрати ще й наш борщ. Ще рік тому з'явилося повідомлення про борщ, як про "один з улюблених і відомих страв російської кухні"