Головний український синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі розповіла, коли нам чекати перших морозів, і яка погода буде у нас в країні в п'ятницю, 6 листопада. За словами синоптика, перші морози, хоч і невеликі, опустяться на Україну з середи 11 листопада.

Тому, Діденко порадила "перевзувати" автомобілі, переглянути свій гардероб і потихеньку починати придивлятися до обігрівачів в магазинах.
Однак, п'ятниця 6 листопада від справжньої зими ще далека. Очікується незначне похолодання, стовпці термометрів покажуть + 6 +10 градусів у більшості областей, на півдні буде + 12 градусів.
У суботу-неділю трохи потеплішає, обіцяє Діденко-очікуємо + 8 + 13 градусів.

Вітер північно-західний, можливі сильні пориви. Опадів не очікується. На дорогах тумани, так що водіям слід бути якомога акуратніше.
П'ятниця в столиці буде без опадів, вітряно, температура повітря +8 градусів.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.