Капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Юрій (Гаррі) Табах приєднався до обговорень президентських виборів у США, які відбулися у вівторок, 3 листопада 2020 року. Зокрема, Табах заявив, що в декількох штатах вже почалися масові акції протесту через вибори.

Відповідне відео опублікували на каналі "Politeka Online" в YouTube.

3 листопада 2020 року в Сполучених Штатах Америки відбулися президентські вибори, в яких лідерами виявилися колишній глава Білого дому Дональд Трамп і колишній віце-президент США Джо Байден. Весь світ завмер в очікуванні, хто ж займе головне крісло країни і буде тримати всю ситуацію в штатах під контролем.

Варто зауважити, що президентська "гонка" в Америці наробила галасу на весь світ, адже за нею стежать у багатьох країнах. Як і належало, ці вибори не пройшли без усіляких мітингів і масових збіговиськ. За словами Табаха, люди, не знаючи ще результатів виборів, влаштовують акції протесту.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"Ми показали, де вони на Фейсбуці закликають відразу до погромів, до всього, що ми збираємося на площі, на Майдані. Вони ще не знають, хто виграв, і сьогодні йдуть вже протести біля Білого дому, в Нью-Йорку, вони палять американські прапори", - підкреслив капітан 1-го рангу ВМС Америки у відставці Гаррі Табах.

Гаррі Табах, скріншот до відео "Politeka Online" в YouTube

Він вважає, що мітинги влаштовують явно не ті люди, які підтримують Дональда Трампа. За словами Табаха, зараз в різних штатах проходять спонтанні паради за Трампа. Він підкреслив, що на парадах люди пересуваються на човнах, автомобілях, з американськими прапорами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це люди, які не встають на коліна під час, коли грає fмериканський гімн. Ми-люди консервативні", - підсумував капітан 1-го рангу ВМС Сполучених Штатів Гаррі Табах.

Нагадаємо, що Гаррі Табах розповів про повернення Донбасу на територію України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти розповіли, як вибори в США відобразяться на курсі валют.

Також "Знай.ua" писав, що Джо Байден і Дональд Трамп вважають себе переможцями на виборах.