Нещодавно в Інтернеті з'явилося відео суворих методів лікування в туберкульозній лікарні, яка розташовується в Новосибірську. Матеріал був розміщений на Youtube.

На ньому можна помітити, що медсестра заходить в палату разом з маленькою дитиною, після чого бере його за волосся і кидає на ліжко. Потім же вона б'є його по обличчю, щоб він перестав шуміти.

Читайте Знай в Google News!

Автор відеозапису заявляє про те, що таке відбувається не вперше і не з однією дитиною, проте представників поліції погрожували викликати саме через зйомки в палаті. Проте, відомо, що дану медсестру вже відсторонили від роботи після інциденту.

Її збираються звільнити, про що повідомили в регіональному Міністерстві охорони здоров'я: "для розслідування інциденту, що стався у філії ГБУЗ НСО "Державна обласна Новосибірська клінічна туберкульозна лікарня" зараз створена спільна комісія МОЗ Новосибірської області та Уповноваженого з прав дитини в Новосибірській області надії Болтенко. Медична сестра відсторонена від роботи, готується наказ про її звільнення. За результатами перевірки буде дана правова оцінка діям медичної сестри. З повагою, МОЗ Новосибірської області".

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бив кулаками по голові, зламав ногу: на Тернопільщині поліція затримала горе-вітчима за "виховання" дитини.

Як повідомляв "Знай.ua", коронавірус забрав життя десятимісячної принцеси, рятували до останнього: "організм не впорався"

Знай.ua писав, молода журналістка перемогла рак і розкрила правду про українську медицину: "Тут вміють вмирати"